torstai 27. toukokuuta 2021

Muurlan sohva astelema somistus

Sohvan asetelman somistus Muurlaan. Asiakkaana on Muurla tehtaanmyymälä. Myymälä avasi ovensa ensikerran keväällä 1974 palvelemaan 110-tien ohi kulkijoita taukopaikkana. Kantavana ajatuksena oli päästää asiakkaita seuraamaan suomalaista lasinvalmistusta taukopaikalla. Muurlan lasitehtaasta tuli houkutteleva ja mielenkiintoinen taukopaikka ja turistikohde. Entisen lasitehtaan tiloissa toimivan Muurlan juuret ovat kotimaisessa lasinvalmistuksessa, joka takaa vuosikymmenien kokemuksen tuotannosta ja suunnittelusta. Suomalainen suunnittelu ja puhdaslinjainen muotoilu ovat peruslähtökohtia tuotekehitykselle. Muurlan tuotteita myydään oman tehtaanmyymälän lisäksi verkkokaupassa https://www.muurla.com/ sekä kaikissa kotimaisissa hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa.



Hankimme asiakkaan käymällä parini kanssa Muurlassa. Asiakas halusi että teemme heille sohvaan somistuksen. Juttelimme asiakkaan kanssa ja kysyimme mitä toiveita heillä on somistukseen. Asiakas halusi jotain kesäistä sekä lahjaideaa valmistujaisiin. Hankin tietoa Muurlan nettisivulta ja netistä tutkimalla mikä on tämän hetken trendi väri sisustuksessa. Asiakkaan toiveet kartoitin pinteristin avulla https://fi.pinterest.com/teresahedman1927/sohvan-somistus/.


Vanha sohva asetelma




Aikataulun sovimme asiakkaan kanssa että tulemme seuraavan viikon perjantaina esittelemään heille luonnokset. Teimme kumpikin kolme luonnosta joita menimme sitten esittelemään. Samalla kun kävimme esittelemässä luonnokset ja asiakas valitsi luonnoksen sovittiin rakennus päivä, jonka sovimme seuraavan viikon tiistaille.


Valittu luonnos





Kuva työvaiheessa





Teimme Muurlaan sohva asetelma somistuksen tiimityönä parini kanssa ja toteutimme sen yhdessä. 
Työ vaiheita tähän rakennukseen kuului
  • Vanhan asetelman siivous ja purku
  • Pölyjen pyyhkiminen
  • Ostoskärryllä uusien tavaroiden hakeminen
  • Asettelu


Uusi sohva asetelma




Toteutus onnistui hyvin. Työ eteni reippaasti huolella ja sitä oli todella kiva tehdä. Aikataulussa pysyttiin. Lopputuloksesta tuli todella hyvä ja olin siihen tyytyväinen. Asiakkaalta saimme hyvää palautetta tykkäsivät todella paljon ja kiittelivät.


Motorola

  • Aikataulutus onnistui ja siinä pysyttiin
  • Loppu tuloksesta tuli hyvä olin tyytyväinen
  • Kaikki sujui hyvin ongelmitta
  • Tykkäsin tekemisestä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti