keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Mielenkiintoisia blogeja

 Tehtävänä oli etsiä viisi omasta mielestä kiinnostavaa blogia.Ensimmäisenä löysin blogin Valkoinen Harmaja https://www.valkoinenharmaja.fi/. Valkoinen Harmaja on sisustus blogi jossa sisustetaan kotia sekä mökkiä intohimoisesti modernin ajattomaan henkeen.


Toinen mielenkiintoinen blogi on Keltainen talo rannalla http://keltainentalorannalla.blogspot.com/. Keltainen talo rannalla on sisustus blogi. Blogi on kuin valtava visuaalinen leikekirja jossa on kauniita kuvia.


Marian Bistro blogi oli todella kiinnosta https://atmarias.indiedays.com/. Blogissa nautitaan hyvästä ruoasta, sisustetaan, leivotaan ja pohditaan elämää.


Liemessä blogista löytyy yksinkertaista maistuvaa ruokaa. Reseptien lisäksi blogista löytyy myös ravintola-arvosteluita sekä ruokamatkaraportteja. https://liemessa.fi/.


Sara Parikka kertoo blogissaan sisustuksesta, muodista, ruuasta ja ihmissuhteista niin sanotusti tavallisen naisen arjesta. https://saraparikka.com/.
Kanelia ja kardemummaa blogi kertoo puutarhan hoidoista kukista ja sekä leipomisesta. https://kaneliajakardemummaa.blogspot.com/.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti