keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Modaliisan pöytäesillepano laukuilla ja huiveilla

Teemme asiakastyön pöytäesillepanon Modaliisaan. Asiakkaana on naisten vaateliike Modaliisa jonka omistaa Sirpa Toivonen. Modaliisa avautui syyskuussa 2011 Turkuun ja parin vuoden jälkeen liike siirtyi Saloon missä kivijalkaliike nykyisin toimii. Modaliisaan on myös olemassa verkkokauppa https://www.modaliisa.fi/. Modaliisa myy vaatteita kaikenlaisille naisille koosta riippumatta tyyliä ja trendejä unohtamatta. 


Hankimme asiakkaan Modaliisa vaateliikkeeseen menemällä. Omistaja ei juuri tuolloin ollut paikalla joten sovimme toisen päivän milloin tulisimme uudelleen. Sovittuna päivänä menimme ja kysyimme "hei voisiko teille tehdä tänne näyteikkunan somistuksen tai pöytäesillepanon. Asiakas halusi pöytäesillepanon laukuista ja huiveista.


Kävimme Keskiviikkona mittaamassa pöydän ja sovimme että tulemme ensiviikon Maanantaina näyttämään Modaliisaan luonnokset joiden tekemiseen varasimme pari päivää. Ehdotimme asiakkaalle että tulisimme seuraavana päivänä rakentamaan luonnoksien esittelyn jälkeen mutta asiakas halusi että tulemme Keskiviikkona. Kustannuksista emme keskustelleet asiakkaan kanssa koska tekemiin luonnoksiin ei tullut mitään mistä tulisi kuluja.





Modaliisan vanha pöytäesillepano



Tässä kuva tuotteista joita asiakas halusi uuteen pöytäesillepanoon. Keskustelimme asiakkaan kanssa minkälaisia toiveita hänellä on pöytään. Asiakkaan toiveena oli kesäinen pöytäesillepano jossa olisi sinistä ja vihreää väriä.



Valittu luonnos
Teimme molemmat tuttuun tapaan kolme luonnosta joista asiakas valitsi tämän. Kartoitimme asiakkaan haluamisen pinterest taulun avulla https://fi.pinterest.com/teresahedman1927/p%C3%B6yt%C3%A4esillepano-huiveilla-ja-laukuilla/.





Kuva pöydän siivouksen työvaiheesta



Uusi esillepanopöytä



Motorola
  • Edellisen asiakastyön tavoitteena minulla oli tehdä parempi aikataulutus joka tällä kertaa onnistui hyvin koska teimme parini kanssa hyvän aikatauluttamisen.
  • Rakennus onnistui hyvin. Tykkäsin rakentaa ja työ sujui hyvin.
  • Aikataulussa pysyttiin.
  • Olin lopputulokseen tyytyväinen.
  • Suunnittelu oli hauskaa ja ideoita löytyi hyvin.
  • Opin kuinka tärkeää on tiimityö ja toiseen luottaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti