keskiviikko 2. kesäkuuta 2021

Muurla


Asiakastyö Muurlaan
Tein asiastyönä sohvan somistuksen Muurlaan. Muurlan lippulaivamyymälä sijaitsee Muurlassa, E18-moottoritien varrella, luonnon ja peltomaisemien ympäröimänä. Kaikki Muurlan tuotteet suunnitellaan Suomessa. Korkea laatu on koko tuotantoketjun peruslähtökohta.Aikaisemmin olimme tehneet parini kanssa Muurlaan sohva somistuksen ja asiakas oli siihen todella tyytyväinen ja ehdotti myös että toiseenkin sohvaan voisi tehdä somistuksen mutta mitään ei silloin sovittu. Paria viikkoa myöhemmin soitin asiakkaalle ja kysyin heiltä voisiko sohvan tulla somistaan. Asiakas halusi liikkeen toiseen sohvaan somistuksen kesän uutuus tyynyistä. Kartoitin asiakkaan pinterestin ja luonnosten avulla. Asiakas halusi sohvan väri maailman olevan pirteä keltainen ja vihreä. 
Aikataulusta sovimme asiakkaan kanssa Perjantaina puhelimessa että tulen Maanantaina mittaan. Mittauksen aikana sovimme rakennuksen Tiistaille, joten Maanantain loppu päivä oli aikaa suunnitella ja tehdä luonnokset. Aikataulu oli todella nopea ja siinä pysyin.

Vanha sohva somistusValittu luonnos

Rakennus

Tein Muurlaan sohva somistuksen työn kuvaan kuuluin
  • Vanhan purku
  • Uusien tavaroiden hakeminen ostoskärryyn
  • SommitteluUudet tyynyt

Vanha sohva asetelma purettu

Uusi sohva asetelma

Työn toteutus onnistui. Tällä kertaa olin yksin rakentamssa joka tuntui ensin hieman oudolta. Kaikki onnistui hyvin. Aikataulu oli todella tiukka ja pysyin siinä. Olen tyytyväinen loppu tulokseen. Tykkäsin tekemästäni työstä. Sohva somistuksesta tuli hieno todella kesäinen ja pirteä.Motorola

  • Pysyin aikataulussa
  • Oli kivaa tehdä
  • Rakennus sujui ongelmitta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti