perjantai 23. huhtikuuta 2021

Näyteikkunan somistus bobo lastentavaraliike

Teemme asiakastyön ikkunansomistuksen tiimityönä Boboon. Bobo on lastenvaatteiden erikoisliike, joka toimii sekä kivijalkaliikkeenä Salossa että myös verkkokauppana osoitteessa https://bellaruben.fi/. Bobon omistaja on Auli Paukkeri. Bobo on joskus aikaisemmin ollut ketju liike mutta nykyään kauppa sijaitsee vain Salossa. Salon kauppa on perustettu vuonna 2012. Bobossa myydään vauvojen ja lasten laadukkaita merkki vaatteita. Bobon eri brändejä on Gant, Timberland, Mayoral, Metsola, Sanetta.


Hankimme asiakkaan itse yhdessä kävellen liikkeeseen ja kysymällä "voitaisiinko saada tehdä teille näyteikkuna tänne Boboon". Ehdotimme asiakkaalle teemaa kuten vappua ja kysyimme mitkä ovat asiakkaan toiveet ikkunaan. Asiakas sanoi haluavansa kesäisen näyteikkunan.

Bobon vanha näyteikkuna





Tässä kuvia vaatteista joita asiakas halusi tulevaan ikkunaan. Asiakas halusi kesäisen raikkaan ikkunan Gantin uutuus vaatteista, joissa värimaailma oli valkoinen, vaaleanpunainen ja harmaa.




Valittu luonnos


Teimme molemmat 3 luonnosta asiakkaalle, joista asiakas valitsi mieleisemmän joka oli minun tekemä luonnos. Kartoitimme asiakkaan haluamisen pinterestin ja Bobon nettisivujen avulla. Teimme ideoista pinterest taulun https://fi.pinterest.com/teresahedman1927/lasten-n%C3%A4yteikkunoita/. Yhdessä mietimme sitten valitun luonnoksen toteutusta. Luonnokseen oli valmiiksi katsottu mistä hommataan ja paljonko maksaa. Sovimme kustannusten kanssa niin että maksamme aluksi itse mutta sitten kun viemme kitin saamme rahat takaisin.  






Bobon uusi näyteikkuna

Motorola

  • Tämä oli ensimmäinen asiakastyömme. Olimme varanneet tähän paljon aikaa ja yllätyimme kuinka nopeasti saimme kaiken tehtyä ja kuinka huonosti olimme tehneet aikataulutuksen on aikataulutus seuraavan asiakastyöni tavoite.
  • Tykkäsin tehdä luonnoksia.
  • Lopputuloksesta tuli hyvä olin tyytyväinen ja asiakas oli ollut todella tyytyväinen ja kiitellyt paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti